De ce sa cumperi de pe ZAZUI.RO

De ce sa cumperi de pe ZAZUI.RO? Motivele sunt multe.

First: ce este ZAZUI si de unde a pornit totul?

ZAZUI a aparut in mintea noastra de foarte mult timp, atat doar ca n-a avut nume. Pentru ca am avut atat de des nevoie de decoratiuni de interior si mic mobilier care sa fie altfel, colorat, proaspat, tanar, am tot cautat furnizori capabili sa ne ajute. Nu am gasit, si multa vreme a trebuit sa ne descurcam cu oferta disponibila in Romania.

 

ZAZUI este un magazin cu produse frumoase, alese de noi, la preturi normale. Decoratiuni ZAZUI pentru oameni normali, cu picioarele pe pamant, cu familie si cu rate, cu vacante care nu trebuie sarite si cu bucurii mici care fac viata frumoasa. De aceea ZAZUI nu inghite tot bugetul pe 2-3 luni al unei familii, pentru ca preturile accesibile si oferta foarte vasta sunt suficiente pentru a decora complet o casa, fara sacrificii.

 

ZAZUI ne reprezinta si pe noi, asa cum suntem: veseli, dinamici, pozitivi, cu multa culoare in tot ce facem, mereu cu glumele la noi si cu zambete in banduliera.

O mana de oameni. Da, fix atatia suntem. 4 la numar. Bianca, Daniel, Cristina si Luciana. Suntem colegi de mult timp. Fiecare deosebit in felul lui. Imaginatie, creativitate, desavarsire si dorinta. Iata ca ne-am gasit. Toti intr-unul.

 

Decoratiunile din oferta ZAZUI sunt alese de designerii nostri, ceea ce este pentru cumparator o garantie a bunului gust. Intrebarea cea mai grea atunci cand pleci la cumparaturi pentru casa este „nu e kitch oare?” ZAZUI ofera numai produse alese de noi, deci nu ai nici o o sansa sa cumperi ceva not ok, din punct de vedere estetic si/sau functional.

 

A doua cea mai grea intrebare pe care ti-o pui este „dar se potriveste ?” Aici venim in intampinarea tuturor clientilor nostri cu serviciul de consultanta. Acest serviciu inseamna asistenta pentru cumparator privind lista de achizitii, respectarea bugetului, consistenta stilului. E greu sa faci toate astea, dar un designer se descurca cu usurinta.
Serviciul de consultanta este GRATUIT.

 

STIAI?
● pe ZAZUI avem o pagina cu produse la preturi promotionale cu livrare direct din stoc (se updateaza in mod regulat si o poti gasi pe prima pagina a site-ului)
● avem si blog unde scriem de zor despre design interior (trucuri, ponturi, sfaturi utile, liste de achizitii si buna-dispozitie)
● pagina noutati ZAZUI iti ofera posibilitatea sa vezi toate decoratiunile fresh de pe site
● in caz ca esti in cautarea unor produse frumos ambalate ca sa le oferi cadou – avem o pagina dedicata
● descopera ZAZUI Academy: cursuri gratuite de design interior
pachete complete ZAZUI (rezultatul a multe ore de lucru; contin cele mai bune optiuni din oferta in combinatii ready-made, usor de instalat in casa, si mai ales usor de cumparat: cu un singur click!)
● avem foarte multe decoratiuni pentru copii (asternuturi, corpuri de iluminat, covoare, papusi, stickere, oglinzi si multe altele) toate KIDS PROOF

 

Daca totusi simti ca vrei ajutorul unui designer, noi iti stam la dispozitie, gratuit !
Ne poti suna de luni pana vineri intre 10.00 si 18.00 la numarul 0745.950.373, sau scrie-ne un mail la comenzi@zazui.ro.

Sursa fotografii: ZAZUI, Pinterest

Lasă un răspuns